Saturday, 5 May 2012

Kecewa :'/

Kay , First mau cerita . Pasal ''kawan'' lah kan . Niat baik aku salah lah woi :'( korang yang ada problem aku pun sekali masukk bhai :'( 

Memang wajib lah aku sebagai membe nak bekup membe right . But , sebagai bekas PRS , aku kena bekup semua . Sebab aku tahu semua cerita . Tak sangka pulak kan aku kena tuduh pulak :'(

But , aku tak tahu lah betul ke tak dia tuduh aku mcm tu sekali wey . Aku bukan lah kejam mana pun nak jadi mcm dia tuduh aku tu . Sumpah , datang jumpa aku cerita baik baik . Tak payah nak heboh kat FB bagai ( aku pun samalah ! )

Kau , Kau , Kau , and kau kawan aku . Aku sekarang tersepit tengah tengah . and same time aku kena tuduh . ape kena korggg ? suka kan main tuduh tuduh nie ?

Okay , aku bagi ruang kat korg untuk maki aku n terus terus buat aku mcm nie . Ya , aku tak sebaik korggg :')

Sebab aku sayang korg lah aku tak nak gaduh sampai mcm nie . But nak buat macam mana if dah org tuduh aku mcm2 kann :')

TERIMA KASIH :')

MEMANG HIDUP AKU MACAM NIE KAWAN , AKU TERIMA JER , AKU KAN KUAT . SEBAB TU KORANG MAKI N TUDUH AKU MACAM2 KAN ?

SAYANG KORANGGG :')

No comments:

Post a Comment