Monday, 30 April 2012

PAK WE BARU :3

Yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa !

Aku ada pak we baru . Actually , dia Ex-Couple aku . Ngehhh ! HAHA ~ kay , benda yg lepas jangan dikenang kan ?

Now , kitorg dah janji . Okay , kami akan tunaikan janji tu . 3 JANJI ? pun boleh lah :D

Siapaka gerangan PRINCE CHARMING aku tuh ?

- MUHD SUBHI -

Hehe ~ mana kawan lama aku tuh kenal lah dia :D ngehh ! korang suka tak kami coup balik ? ;)

Apa yang kami harap adalah hubungan yg kekal . Sumpah aku penat kena GAME -__-

I LOVE YOU BIE :*

LELAKI ITU BOY , BOY ITU LELAKI

Post aku now pasal LELAKI ! 

Aku bukan nak kutuk or what . And bukan semua lelaki sama . Then kadang2 perempuan pun buat mcm nie . Koranggg kan tak boleh ker BERHENTI GAME PEREMPUAN ! 

Korang nie kurang kasih sayang eyh ? tak cukup ker kasih sayang yang awek or ex korang bagi . Siam lah jai !

Benda nie terkena kat aku . Thats why aku marah gila babi . Korang cepat sangat bosan dengan perempuan . Kitorg bukan Entertainment untuk korg lahh ! ==t

Korang tuh patut belajar MENGHARGAI ngokk !

Kay , aku tak nak balas apa yg aku pernah kena sebelum nie okay ? 

GO DIE , sapa yg permainkan perasaan aku tuh . Maaf kau tuh tak do makne kay ? 

Aku sayang kau Capital D atas perubahan kau :'*

*JANGAN BILA KORANG DIPERMAINKAN NAK SALAHKAN PEREMPUAN ! GO DIE !

Sunday, 29 April 2012

BERUBAH !

Aku nak berubah ?

Ohh yes ! Sapa tak nak berubah kan ? :'D

Coppp ! Perubahan aku nie bukan daripada BAIK ---> BAIK
*Ehh , aku baik ker ?

Sepanjang aku ''COUPLE'' lah kan ? selalu jer kena game . Kay , aku berubah sebelum nie , nak jadi yg lebih baik , tak garang . Lebih hargai org yg aku sayang . But , apa aku dapat ? tak dapat apa pun weyh =='

Buat penat aku jaga hubungan , tapi ''EX2'' aku senang2 jer mintak BREAK ! Tak berhati perut langsung !

Aku serik nak couple ? entah , masih lagi fikir masak masak . Actually , aku taklah kejam mana . Aku bukan nak balas kat ''KAUM ADAM'' nie . Tapi , aku tak nak dorg pijak kepala aku . Mentang2 aku banyak ''DIAM'' . Senang2 jer permainkan . Bila ''DIA'' dipermainkan tahu pulak marah !

Grrr >.< sumpah geram tahap babun nie =='

Aku fikir2 balik , aku tak sampai hati nak buat mereka nie tahukkk ! Tapi , hrrr >.<

For ALL MY EX , BELAJARLAH MENGHARGAI ORANG YANG SAYANGKAN KORANG ! BUKAN AKU NAK CAKAP AKU ''WANITA'' TERBAIK UNTUK KORANG . TAPI OTAK KORANG TU FIKIRLAH ! FOR YOU CAPITAL D , BAGUSLAH PERANGAI TU . I GIVE BIG CLAPS ! MENYESAL KENAL KAU !

P/s : Terimalah perubahan aku :'D

Saturday, 28 April 2012

Bie Bie Bie Bie ♥

BIE :'(

Eh , lupalah . Kita dah clash . Kita dah tak couple dah :'( . Awa , manje rindu awa lah . Eh salah , saya rindu awa . 

Saya terkejut masa awa hantar kata ''Putus'' tu . Awa nak tahu tak saya kat mana sekarang ? saya kat dalam bilik . Saya duk sorang2 , Saya peluk baju awak yg warna pink tu . Saya pegang jam kita . 

Awa , awa bosan dengan saya eyh ? saya tahu saya tak pandai layan awa :'O . Awa , saya tak makan lagi :'( saya nak awa teman . Nak makan roti canai dengan awa :'(

Saya sayang sangat dengan awa tau . Saya tak sangka awak berubah . Awa tak layan saya . Awa tak nak tolong saya , awa lukakan hati saya . 

Bila saya cakap i love kat awa , awa tak balas pun . Kecik hati saya tau . 

Awa , saya kan  rindu awak much :'* . Sampai tak kiss saya tu ? . Uhm , Bila saya duduk sorg2 saya teringat awak . 

Saya nak bagi tahu awak something nie .

Okay , First , saya nak ucapkan ribuan terima kasih atas segala yg awak bagi kat saya . Awak care pasal saya , awak sakitkan hati saya . Awak tak suka kan tengok perempuan nangis ? tapi awak buat kat saya . Macam mana tu ?

Buat masa sekarang , saya tak maafkan awak :'( sorry . Saya tak nak ada kena mengena dgn awak lagi . Awak jahat ! Awak kejam ! . Sorry , saya cakap macam tu .

Awak tak bagi tahu pun sebab kita putus . Awak cakap then awak diam macam ape jer ! . Uhm .

Saya dah jumpa tau cara2 nak lupakan someone yg kita sayang . Tapi , tak tahulah mujarab ke tak . Uhm .

Second , saya asyik risaukan awak . Awak tu dah lah tak melekat duk rumah . Asyik merayau jer . Tidur tak kemana , makan tah kemana . Tuh lah mata tu makin lama makin sepet . Badan pun makin kurus . Uhm ,  Awak dah lah ada asma . Merayau sampai pagi2 buta ==' . Sumpah risau nie :/ Awak tak risau pasal saya sebab awak selalu sibukkan diri , sebab tu awak boleh lupakan saya right ?

2 Mei nie awak pergi PLKN right ? haaa :/ ramai gadis gadis SANTEKKK kat sana yg awak boleh pikat . Kan kan kan ? . okay . Awak pergilah PLKN tu . Tak halang pun . Awak nak pertahankan negara kan ? Pergi ! Pergi ! Pergi ! 
Saya tak dapat hantar awak , Awak pergi sendiri =='

*Dalam hati nie rasa nak letak camera tertutup kat badan awak . HAHA :'D . Lain macemmm

Awak , saya ada bagi hadiah dalam bekas tu penuh bintang kan ? hmmp . Dalam tu ada nama kita :'( . Tak payah cari . Kita dah nothing . Penat tau saya buat :'(

Dah lah , penat cakap pasal awak . Saya nie asyik kena game jer ==' nasiblah laki lepas awak . HAHA :'D *gertak je .

Lepas nie , saya tak jaga awak lagi dah , Awak pun tak jaga saya lagi . Lepas nie , apa apa berlaku kat saya jangan amik kesah , saya mati katak ker , ape ker . Awak duk lah diam diam kat PLKN tu . Okay ? . Jangan jadi budak nakal kat sana , nak belasah belasah orang . Sian mama and ayah awak :'D

Dah keluar PLKN nanti jadilah DAFI yang baru kay ? jangan GAME PEREMPUAN ! Kalau tak , saya hantar awak kat PLKN tu balik =='

Jaga diri elok2 , Jaga kesihatan tu . Saya tak da nak tolong apa apa lagi dah . Last saya cakap , saya sayangkan awak , cintakan awak . THANKS FOR EVERYTHING !

Monday, 23 April 2012

Pasrah :'/

Firstly , sejak akhir akhir ni banyak benda buruk berlaku kat aku ouh . Ape yang aku nak cakap , orang cakap kena sabar , sabar , sabar . Sebenarnya , aku dah tak tahan dah . If aku cerita problem ni kat org , gerenti kena bahan punya . Aku dah kena weyh . Pasal cinta tak payah cakap lah , memang pecah otak aku fikir . Dah aku serupa tunggul pulak :/ tapi aku diam jer . Aku malas nak bukak or tanya apa apa kat dia . Dah , then pasal kawan . huh ! macam ________________ . hmmp . Aku tak tahu nak sampaikan apa yg aku rasa sekarang weyh . Nobody boleh tolong aku . Aku hanya mampu berdoa . tah bila nak habis semua nie . belum habis yg ni dah timbul yg tu . Actually , aku baran , aku tak boleh pendam . if aku pendam . haaa kau macam2 penyakit aku datang weyh . haa :'/ aku serius macam nak serah diri jer . tapi tak kan serah diri kat balai polis kud -.- haa . aku memang sangat terlalu perlukan dia weyh . hmmp . erh ! aku pun tak faham apa aku tulis . aku luahkan sikit jer kat sini :/ . aku tak tahu nak ngadu kat sapa . hmmp . tak palah . AKU PASRAH WALAUPUN TERASA SESAK DI DADA :/



Sunday, 8 April 2012

bace elok elok kawan !

SALAM . .

Aku harap kawan aku bace dengan baik . okay ? first of all . aku nak mengaku yang aku tak sebaik , seperfect , semurni , sesopan santun korg okay ? puas ? puas ? and then , aku dah tak twu kenape dgn kawan kawan aku neyh . ya aku memang tak seperti yg aku ckp tadi . aku hipokrit . aku tu aku nie kan ? now , puas ? aku bukan kawan yang baik kan ! puas haaa ? ! puas ! now , for you fatin : aku marah sangat dengan kau sebab kau cakap dengan org lain lupe membe . kau sama kan aku dengan org lain . ape motif kau sebenarnya haa ? mmg aku gunekan dunie cyber . so ? kau sakit hati ? sakit ? haaa ? tau pulak kau tertanya tanya kan ? yaa . aku bukan kawan yang baik macam bella kan ? kan ? macam amy kan ? kan ? if kau tak buat masalah , ade aku marah ? . kau pulak sesedap rase ckp mcm tuh . hrrr . suke hati kau lah kawan . dah . sekarang terpulang at kau lah . aku malas . bagi kau aku salah ? yelah org kene kutuk memang salah kan ? nah aku bagi piala besar kat kau . pi jauh jauh lah ! . aku tak pernah rase diri aku teraniaya lahh . kau yg rase sbb kau yg buat . huhh ! aku TAK NAK TAK NAK TAK NAK FACE TO FACE DENGAN KAU ! faham ! dah tak perlu apa apa lagi penerangan okay ? cukup dah semua neyh . kau teruskan hidup kau . kau lupakan aku kay / if aku terus terus kawan dengan maybe TERSANGKUT PULAK JAHAT AKU DEKAT KAU KAN ? kann ? fikir sendirilah kawan . hak kau . sumpahh aku tarik diri okay ? biarkan bende neyh tak setle ! faham ! lagi lagi aku marah lagi kau menyampah dgn aku . teruskan lahh kawan . eyh ? kawan ? entah . biar kau pendam ape yg kau rase n aku pendam ape yg aku rase . faham ! deal ? from now , WE'RE END OF OUR FRIENDSHIP ! GOODBYE . kau pi lah cari kawan yang :


  1. PERFECT
  2. SUCI MURNI
  3. TAK HIPOKRIT
  4. YANG BOLEH SANJUNG KAU SETIAP MASA
  5. YANG BOLEH TERIMA KAU APA ADANYA
  6. YANG TAKKAN SAKITKAN HATI KAU
  7. YANG TAKKAN BUAT APA APA IF KAU BUAT MASALAH
  8. YANG BAIK
  9. ANAK SOLEHAH
  10. YANG TAKKAN GUNAKAN DUNIA CYBER SEBAGAI TEMPAT LUAHAN


Jelas ? okay done . nampak nama kau aku tulis ? kann ? ye itu kau fatin ! thanks a lot atas segala jasa kau kat aku n kau pernah buat aku happy dulu . semoga Allah hindarkan kau dari manusia macam aku . SALAM .

Wednesday, 4 April 2012

bie :'/

kay , sekarang aku hampe sgt2 weyh . sgt2 hampe . hari neyh aku nak ajk bf aku nak pegi bukit ampang . aku nak bagi suprised kat dea . tapi dea bagi alasan , tak de minyak , tak de duit . hmmp . dulu boleh jer . skrg dah pndai create alasan . aku perasan sgt dea dh byk berubah . i don't know why ? aku dah ckp kat dea yg aku tk mau kecewe kali kedua . aku still teringat janji dea tuh . aku dah tak twu nak buat ape lagi dah . aku serius dgn dea weyh . aku syg dea . aku rindu moment time baru kapel dulu . aku betul2 tk twu ape salah aku . dea dah jauh dari aku . knp sume neyh jadi di bulan APRIL . aku rase ape yg aku rncg tak jadi :'( . aku betul betul perlukan dea . hmm ~ aku terima buruk baik dea . dulu kitorg ade break . aku menangis gile babi lahh . then due hari lepas tuh dea mintak kapel balik . mase ktorg clash tuh dea salu hantar '' I LOVE YOU AND I MISS YOU SYG '' aku menangis dpt text tuh . bile kitorg dh kapel balik . aku happy lahh . aku dapt dea balik . and now , dea dah berubah :'( dea dah tak syg aku kea ? haaa ~ byk soalan kt pale otak aku neyh . hanye dea jea buleh jawab :'/ kat fb pulak dea hiden relationship . hmmp :'( and ramai lah gurl2 post kat wall dea . wahhh ;'O . hmmp :'/ ape ape pun aku hampe sgt neyh . aku dh tk twu nk buat ape dah . aku fikir birthday aku tahun neyh bersama dgn yg tersayang , iaitu dafi lah . mesti org ckp aku gile kan ? yaa ~ aku dah betul2 syg dea weyh . aku bukan mcm time sekolah sekolah dulu , tak serius . now , aku serious . tapi ? ape dh jadi . mcm mane aku nak redha n sabar ? aku fikir dari tadi nak mampus jea . hmmp . baru jea hari isnin tuh aku n dea keluar . dea okay jea , dea suap aku sengkuang ouh . dea teman aku pi buat ic jauh2 tuh . hmmp . aku rase mcm nk jer pi kat dea skrg . aku sggup weyh . hmmp :'( aku tk nk fikir bukan2 tntg dea . tp ape yg aku nmpk skrg buat aku kecewe sgt . dah tk dpt digmbrkan . maybe aku neyh selalu bergantung kat dea kud ? habis ? kat sape lagih . hmmmp :'( takkan tuh salah aku ? haa ~ bie , please onn phone . i want say i love you . please ! ingat birthday saya :'( saya nak keluar dgn awak 10/4 neyh :'( please jgn hancurkan harapan saya sayang . saya dah tk twu nk buat ape dh supaya awak tak mcm neyh :'( I LOVE YOU .

Monday, 2 April 2012

kau fikir aku lupe membe ? Part II

babe , ape kau terase yg aku tulis kat wall & blogger aku ? itu memang tujuan aku weyh . asal ? kejam kan aku ? haaa ~ neyh lah aku yg kau nak sgt kan ? first -----> ape motif kau nak ckp aku LUPE MEMBE ? . sebab , aku tak text kau ? tak call kau ? bile online tak IM kau ? dengan perbuatan jea yang dapat menunjukkan yang aku sentiase ingat membe ? takkan aku nak hari2 bagi anouns yang aku TAK LUPE MEMBE ! TAK LUPE MEMBE ! . cukup ingat dah lahh . kau bace ker otak aku masalhnye kan ? kau sendiri tuw kite dah habis sekolah ! masing2 dah ade life sendiri . go on lah ! tak makne aku lupe membe lah  ! huhh ! marah kan ? kalau bende neyh berlaku kat kau mesti kau marah jugak . SEDAP SEDAP MULUT KAU JERH ! . and now , kau tag NOTES kat aku pasal PERBEZAAN SAHABAT DAN KAWAN . if kau twu mksud tuh . kau takkan ckp aku mcm tuh lahh ! kau tak suke org HIPOKRIT ! FYI ! semua org dalam dunie neyh HIPOKRIT LAH ! fikir sendiri okay ? mintak maaf buka segalanya . tapi tak bermakne aku bukan seorang pemaaf . now ! aku tengah panas hati lagi . kau jgn nak create ugut2 aku pulak . konon nak balas ape yg aku buat . please , mcm budak2 peps . nak terus terang dgn kau pun tk gune . so , ini care aku kay ? tak suke ? hak kau ! terima kasih !

Sunday, 1 April 2012

kau fikir aku lupe membe ?

babe , aku tau kau cakap tuh time kau tak waras kan ? kalau kau waras kau fikir ape yang kau cakap . cukup sudahlah kau dah kate2 aku selame neyh dekat kawan kau . kau dah sedar kan aku jauhkan diri aku dari kau ? habis selama neyh kau tak sedar diri ape yang kau buat ? sedar ker tak ? time kau gaduh dgn kawan kau , kau ngadu dekat aku and kawan aku . kau kate dea macam2 . bile kau dah berbaik dgn dea kau buat aku dgn kawan aku macam TUNGGUL BUSUK ! . kite satu gang lah ! tapi bile rehat , kau tak dgn kitorg . ape2 hal tak de dgn ktorg . ade aku dgn membe aku bising ? kitorg diam jer kan ? ktorg jage perasaan kau ! kau tuh yang tak sedar . padehal aku tahu , kau duk ngate aku kan ? kau nak jauhkan diri dari aku , sebab aku neyh jahat . kau tak nak terpalit kan ? okay . aku tak kesah , tuh hak kau . aku pun tak hadap pujuk kau supaye kawan dgn aku peps . ade sekali tuh , kau hang dgn kawan kau . tak ajak aki dgn kawan aku pun kan ? sejak tuh aku mmg jauhkan diri aku dari kau ! tuh pun nasiblah kalau kau perasan ! now , kau suka , kau bangge dgn ape yg kau buat sekarang ? kau dah tak perlukan aku lagi . kau ade ramai kawan yg lebih baik dari aku kan ? fikirlahh . kau dah besar . aku dapat twu bnde bnde neyh . sumpahh aku bengang ! ohh ! lupe , aku sentiase ingat kawan2 aku dan KEKASIH HATI aku okay ? kau pun ape kurgnye bile happy , LUPE MEMBE . jgn ckp org sgt lahh kan ? kau terase kau ckp pasal kau kat sini ? yups . memang kau lah . sape lagi ? . terime kasihlah kau cakap aku neyh LUPE MEMBE !