Monday, 25 June 2012

Aku seorang sahabat yang cuai =')

Assalamualaikum :)

Aku minta maaf , gara-gara aku update blog pasal ''aku dah berubah'' aku abaikan kau . Aku ade cakap ker yg aku cakap korg lupakan aku ? sorry lah , aku tak bermaksud pun . aku cuma rindukan korggg . aku cakaplah korg ada hidup korgg , aku just nak ubat hati aku jeh . Aku tau ayat tu kasar sikit . uhm , Aku cuai tadi , aku tak perasan , And aku takkan tggalkan kaulah , aku ade jeh kat KL neyh . tak pi mana pun . Aku takkan tgglkan kau lah . kau kembar aku , actually aku tknk pisah dgn kau . nak masuk kolej sama2 . but , haluan kita dah lain , kau dgn mira , now mira dah tgglkan kau right ? . Aku tahu kau sedih . Aku selalu ingt kau . Aku rindu kau , aku rindu nak lepak kat rumah kau . menggila dgn kau . dulu , even kita lain2 sekolah , kita tetap jumpa kan ? study sesama masa nak SPM dulu . kau ingtkan ? . Now , aku nak minta maaf if aku buat kau sakit hati tadi . 4 days more kan ? so , happy =) . I LOVE YOU

AKU JANJI AKU TAKKAN CUAI =)

Betul Aku dah berubah ?

Assalamualaikum :)

Tak nak tanya khabar aku ? Heee :) . Denga cerita ada orang cakap aku dah berubah ? Betul ke ? . Meyh sini aku cerita meyh . Before that , ''MANUSIA SENANG BERUBAH'' . Betul ? Itulah yang aku lakukan sekarang . Aku pernah berjanji dulu , aku nak berubah bulan Mei . So , aku berubah lah . Tapi aku tahu , aku nak ubah lain . Tapi lain yang jadi . Kita hanya merancang , Allah yg tentukan . Aku perasan jugak , Aku suka marah marah . If orang buat aku sentap sikit , mulalah aku nak saon bagai . Kenapa aku jadi macam nei eyh ?

KERANA ------------>

Dulu , aku sering disakiti , kena fitnah , kena kutuk , senang pijak kepala aku . Korang *yang buat aku lah* pernah fikir apa yang aku rasa ? . So , now aku berubah jadi seorang yang GARANG . Bukan sebab nak digelar KAK YONG . Tapi , aku nak mempertahankan diri aku . aku tak de silat or teakwando derr ~ . Aku ada kuasa mulut dengan tangan jeh doe . Haha . So , siapa yang berani cari pasal , meyh . *belagak gengster pulak ==.* Hihi . Don't worry , aku still azie yang dulu . Boleh kawal marah . Still bersopan santun . Peace (Y) . Still senang memaafkan orang ;)

BTW --------------->

Korang tolonglah jangan jadi PEMBELIT you know ? ! . Cerita keburukan Ah Chong kat aku . Wat de Pok ? Ouhh . Tak kire lah kau tu sape bagi aku doe . Hishh ! Aku pun tak lah baik mana pun kay ? Deal ? . Macam haremmm layan orang macam neyh dohh !

ONE MORE THING -------------------->

Now , mulut aku , MULUT PUAKA sikit . Bukan sikit , banyak . So , jangan bagi aku angin . Kentut pun tak boleh . Pijak nanti . BF aku tak pe *sebab dia selalu kentut kat aku* . If korang hormat aku , aku akan hormat korang balikkkkkkk =)

AND -------------->

Janganlah buruk sangka kat aku pulak . Jangan takut dengan aku , jangan kutuk aku . Lekk aa . Aku takkan garang if korang tak buat masalah kay ? Cuma aku nak jumpa dengan PEREMPUAN GATAL GODA BALAK ORANG tuh jea kay ? Peace (Y) . Jangan nak buruk2 kan FAMILY , FRIENDS , BOYFRIEND aku kay ? . Tak suka . Karang , lebam bijik mata kau ! . *Kak Yong annoying bhaa*

LASTLY --------------->

Aku nak minta maaf if entry neyh kasar sangat , macam nak gadoh , or so on kay ? Tak lama lagi nak Puasa . Buatlah something yang berfaedah , jangan suka cari pasal dengan orang , kurangkan menggatal dengan pakwe orang kay ? byk lagi jantan dalam dunia nie , negro , nepal , bangla , myammar . Pilih jeh kay ? Ohh , lupaa Korea . *nak jugak , bukan korg dpt pun* . Banyakkan buat pahala kay ? jangan tunggu bulan Puasa jeh . Okay ? Assalamualaikum =)

Sunday, 3 June 2012

Ah Chong & Eyzie Cherra is back ;)

Pada 27 April 2012 kami Break :'/ 
Dan 
Pada 27 Mei 2012 kami bersatu kembali :DD

Cerita nya begini :)

Pasal hari belia lah , kereta membe aku neyh dah full , so , aku naik lah motor dengan Ah Chong . Then , sebelum kitorg pergi Hari Belia tu , dia ada luahkan perasaan dekat aku . Tetiba dia cakap '' I MISS YOU '' terkejut aku ouh :O

Lagi satu , masa kat atas moto dia cakap kat aku '' Awak , I love you '' . Aku diam , and jawab dalam hati . Aku rasa nak nangis kut time tu . Tapi aku tahan , malu lak aku nak nangis depan dia :D

Lepas tu kami couple lah . Mesra macam dulu , kawan kawan aku pun suka tengok aku dengan Ah Chong . Dorg cakap kitorg sweet . HAHA ~

BOTAK , I LOVE YOU .

 EVEN APA YANG BERLAKU KAT SAYA DULU SAYA DAH LUPAKAN 
KINI , SAYA MANJA AWAK , PIAH AWAK , BUNCIT AWAK , BINTANG AWAK ,

SEMOGA CINTA KITA KEKAL ABADI :)