Tuesday, 23 October 2012

Coretan hati :)

Hari tak secerah dulu , Hati ini tak ceria dulu , Hati ini tak seisi dulu , Senyuman ini tak semanis dulu , Tawa ini tak seikhlas dulu , Tangisan sentiasa menemani . Aku terkejut sebab tetiba benda nie berlaku , tetiba paan minta break . Aku baru je OTP dengan dia , tanya khabar dia semua . Tapi dia jawab dengan endah tak endah . Aku ada juga tanya dia ada masalah ke apa ? Tapi dia cuma jawab ''entah'' ''tak tahu'' . Okay , aku pun taknak teruskan call bila dia dah cakap nak tak nak je kan . Selang beberapa minit dia hantar text '' Salam.. paan minta maaf kalau selama kita kapel paan ada buat salah . paan harap kita akan terus berkawan . paan dah tak nak menipu lagi '' . BB aku terhempas kat lantai , aku menggigil . Aku terkejut sangat , kenapa ? apa salah aku ? Padahal dia baru je hantar aku balik .

Keesokan harinya kawan dia sent message kat FB tanya khabar aku semua , aku cerita semua . Dia pun terkejut , dia kata aku dengan paan sweet . Paan ckp dekat dia yang dia tetiba dah tak sayang aku . Haa ? then membe dia lagi sorang cerita dekat aku yang dia dah ada couple lain . Mudahnya kan dia ? Dulu aku kenal dia , dia bukan macam nie .

Hari sabtu , aku ada exam aku nampak dia dengan awek baru dia . Punya dia megah lalu depan aku . Okay , aku pernah rasa sweet-2 macam tu dulu :') .

Now aku sunyi , yelah dia tinggalkan aku untuk perempuan tu kan ? Aku teringin nak cari yang baru , tapi cukup lah , aku dah MUAK .

Kepada Muhammad Farhan Bin Rosly , saya NurHaziatul Shahira Binti Abu Jamil akan menanggap awak sebagai lelaki yang saya jumpa dalam mimpi sebagai mana lagu yang awak nyanyi *indah lelapku* dan saya anggap hubungan dan perpisahan ini sebagai mana lagu yang awak nyanyi *mungkin-anuar zain*

Ya Allah , berikan lah aku cinta , Aku juga berhak bahagia . Tetapi peliharalah aku dari kekecewaan dan penipuan seorang LELAKI :')




Sunday, 7 October 2012

Panglima saya di hostel :'D


Noor Hidayah & Fatin Nur Nabila ^_^

Aku mengaku , aku tak tahan sangat hidup dengan manusia yang nak cari salah aku je dalam rumah tu . rasa nak berhenti kolej pun ada . tapi mujurlah ada dua org sahabat aku nie bagi semangat , sentiasa ada dengan aku , sentiasa layan aku tengah gila walau pun mereka buat muka pelik and tension . Kadang-2 aku bersalah juga , yelahh . entahlah . 

Now dah berapa hari tak jumpa dorang , rindu pulaa . tambah lagi aku akan jauh :') . Aten text aku ''miss you too'' aku terus keluarkan air mata . aku sebak , sbb dia banyak bagi semangat kat aku . suruh aku sabar , kadang-2 aku marah n tacing dengan dia . aku tahu dia tersepit antara aku dengan I**** . kay takpa . 

uda pula , salu teman aku g mana-2 . tahan perangai gilaa aku nie . now aku bosan kat rumah , even salu keluar tak sehappy dengan dorangg . aku suka kacau dorang niee 

Don't know pula , now dorang rindu aku or tak ? :') rindu ke tak nak dengar aku gelak macam haremm tu :')

I love you :*