Sunday, 17 March 2013

Sakit Lagi

Hati aku tak sedap, rasa ada sesuatu yang tak kena. Aku cuba tanya si Dafi, betul ke dia kapel dengan perempuan tu? Dia kata ''YA''. Darah aku terus sentap. Hari tu aku tanya perempuan tu, dia kata takde kapel. Penipu kan :') .Konon nak jaga hati aku. Semua Penipu !. Dafi kata taknak bagitahu aku sebab dia taknak aku sakit hati. Awak, apa yang awak buat sekarang tak buat saya sakit hati? . Sumpah aku kecewa gila banyak kali awak tipu saya tau. Dari dulu lagi. Tak cukup lagi ke awak nak sakitkan hati saya lagi? Lepas ni apa pula? Kalau rasa saya ni tak penting. Jangan nak janji macam-2 and cakap SAYANG. Faham? .Sumpah, saya pantang orang tipu saya. Ya, awak terlalu sayangkan perempuan tu kan?

Dalam text nampak sangat awak sokong perempuan tu. Awak cakap jangan benci perempuan tu. Yelah, perempuan tu awek awak kan? awak sokong dia. Tahu kan sebab apa saya benci dia? dia PENIPU :') Dia rampas awak. dia buat saya nie patung depan mata awak. Awak buta kan? sebab awak terlalu sayang kan dia. Bagus, awak dah mengaku salah awak. Tapi, semua tu tak dapat ubat hati saya sayang. Awak, buat saya putus asa. Awak buat saya benci orang. Awak buat saya kembali perangai dulu, sukar maafkan orang. Saya malas nak cakap pasal perasaan kalau awak masih lagi buta :')

Saya tak tahu apa salah saya selama ni. Apa silap saya sampai awak bagi balasan seteruk ni. At least saya tak pernah tinggal kan awak semata mata EX saya tau. Cuma saya pernah tinggalkan couple kerana awak, awak datang pujuk saya. Ini balasan awak IDAFI ? ;) saya tahu awak tak matang. awak ikut hati awak. Tapi, awak tak fikir perasaan orang. Tolong awak, jangan jadi macam dulu :').

Awak dah jelaskan semuanya. Tapi, saya ada satu yang saya amat terasa kay :') kenapa awak balik kampung hari ahad? kenapa awak tak pentingkan keluarga awak? kenapa awak nak dengar cakap dia? Sampai hati awak kan kat kampung perangai macam tu, Patutlah nak tak nak je cakap. Rupanya ada pesanan sialan dari perempuan tu yaa ;) Awak, Tak rasa bersalah ke tipu mama and ayah awak? Cukuplah awak tipu saya. Kat kampung saya tunggu awak sampai tertidur. Padahal masa tu saya marah dekat awak. Sebelum awak sampai Muar, saya text awak. nak taknak je text kan?. Awak sampai Muar pukul 2 pagi. Saya tersedar, ikutkan hati taknak bangun sebab angin dengan awak. Tapi saya bangun, awak, along, and bieha baru sampai. Saya tahu awak lapar, bagi awak makan. Dafi dafi. Awak, dia bukan bini awak tau nak halang awak nak pergi mana, balik bila. Memang dia sayangkan awak, dia cemburu tengok awak dengan perempuan lain. Dia amat sensitif, saya faham perempuan tu. sebab saya pun perempuan. Tapi, saya tak suka cara dia :')

One thing, aku marah gila bila dafi jumpa perempuan tu pakai motor aku and bagi 'SOMETHING' gift right? . Haha. Fucking shit that sweet. Aku lupa nak pesan kat Dafi. Hmm, kang aku cakap dia kata aku kecoh pula. Yelah, dia nak marah Dafi jumpa aku pehal? Fikir sendiri eh sayang. Kalau tak kerana motor aku. Dafi tak kan bagi kau something and datang rumah kau kay. Baik sikit perangai eh ;)

So, now aku kena tahan lah sikit sakit hati. Dulu bila Dafi couple lain aku tak sakit hati sangat. Sebab aku jauh dari dia and ada couple. Now, malas nak couple dengan orang lain. Aku taknak menabur hati. Dalam hati aku hanya ada satu cinta. Meskipun dia sayangkan orang lain. Aku tetap setia menunggu :')

No comments:

Post a Comment