Monday, 25 June 2012

Betul Aku dah berubah ?

Assalamualaikum :)

Tak nak tanya khabar aku ? Heee :) . Denga cerita ada orang cakap aku dah berubah ? Betul ke ? . Meyh sini aku cerita meyh . Before that , ''MANUSIA SENANG BERUBAH'' . Betul ? Itulah yang aku lakukan sekarang . Aku pernah berjanji dulu , aku nak berubah bulan Mei . So , aku berubah lah . Tapi aku tahu , aku nak ubah lain . Tapi lain yang jadi . Kita hanya merancang , Allah yg tentukan . Aku perasan jugak , Aku suka marah marah . If orang buat aku sentap sikit , mulalah aku nak saon bagai . Kenapa aku jadi macam nei eyh ?

KERANA ------------>

Dulu , aku sering disakiti , kena fitnah , kena kutuk , senang pijak kepala aku . Korang *yang buat aku lah* pernah fikir apa yang aku rasa ? . So , now aku berubah jadi seorang yang GARANG . Bukan sebab nak digelar KAK YONG . Tapi , aku nak mempertahankan diri aku . aku tak de silat or teakwando derr ~ . Aku ada kuasa mulut dengan tangan jeh doe . Haha . So , siapa yang berani cari pasal , meyh . *belagak gengster pulak ==.* Hihi . Don't worry , aku still azie yang dulu . Boleh kawal marah . Still bersopan santun . Peace (Y) . Still senang memaafkan orang ;)

BTW --------------->

Korang tolonglah jangan jadi PEMBELIT you know ? ! . Cerita keburukan Ah Chong kat aku . Wat de Pok ? Ouhh . Tak kire lah kau tu sape bagi aku doe . Hishh ! Aku pun tak lah baik mana pun kay ? Deal ? . Macam haremmm layan orang macam neyh dohh !

ONE MORE THING -------------------->

Now , mulut aku , MULUT PUAKA sikit . Bukan sikit , banyak . So , jangan bagi aku angin . Kentut pun tak boleh . Pijak nanti . BF aku tak pe *sebab dia selalu kentut kat aku* . If korang hormat aku , aku akan hormat korang balikkkkkkk =)

AND -------------->

Janganlah buruk sangka kat aku pulak . Jangan takut dengan aku , jangan kutuk aku . Lekk aa . Aku takkan garang if korang tak buat masalah kay ? Cuma aku nak jumpa dengan PEREMPUAN GATAL GODA BALAK ORANG tuh jea kay ? Peace (Y) . Jangan nak buruk2 kan FAMILY , FRIENDS , BOYFRIEND aku kay ? . Tak suka . Karang , lebam bijik mata kau ! . *Kak Yong annoying bhaa*

LASTLY --------------->

Aku nak minta maaf if entry neyh kasar sangat , macam nak gadoh , or so on kay ? Tak lama lagi nak Puasa . Buatlah something yang berfaedah , jangan suka cari pasal dengan orang , kurangkan menggatal dengan pakwe orang kay ? byk lagi jantan dalam dunia nie , negro , nepal , bangla , myammar . Pilih jeh kay ? Ohh , lupaa Korea . *nak jugak , bukan korg dpt pun* . Banyakkan buat pahala kay ? jangan tunggu bulan Puasa jeh . Okay ? Assalamualaikum =)

No comments:

Post a Comment