Monday, 25 June 2012

Aku seorang sahabat yang cuai =')

Assalamualaikum :)

Aku minta maaf , gara-gara aku update blog pasal ''aku dah berubah'' aku abaikan kau . Aku ade cakap ker yg aku cakap korg lupakan aku ? sorry lah , aku tak bermaksud pun . aku cuma rindukan korggg . aku cakaplah korg ada hidup korgg , aku just nak ubat hati aku jeh . Aku tau ayat tu kasar sikit . uhm , Aku cuai tadi , aku tak perasan , And aku takkan tggalkan kaulah , aku ade jeh kat KL neyh . tak pi mana pun . Aku takkan tgglkan kau lah . kau kembar aku , actually aku tknk pisah dgn kau . nak masuk kolej sama2 . but , haluan kita dah lain , kau dgn mira , now mira dah tgglkan kau right ? . Aku tahu kau sedih . Aku selalu ingt kau . Aku rindu kau , aku rindu nak lepak kat rumah kau . menggila dgn kau . dulu , even kita lain2 sekolah , kita tetap jumpa kan ? study sesama masa nak SPM dulu . kau ingtkan ? . Now , aku nak minta maaf if aku buat kau sakit hati tadi . 4 days more kan ? so , happy =) . I LOVE YOU

AKU JANJI AKU TAKKAN CUAI =)

No comments:

Post a Comment