Sunday, 1 April 2012

kau fikir aku lupe membe ?

babe , aku tau kau cakap tuh time kau tak waras kan ? kalau kau waras kau fikir ape yang kau cakap . cukup sudahlah kau dah kate2 aku selame neyh dekat kawan kau . kau dah sedar kan aku jauhkan diri aku dari kau ? habis selama neyh kau tak sedar diri ape yang kau buat ? sedar ker tak ? time kau gaduh dgn kawan kau , kau ngadu dekat aku and kawan aku . kau kate dea macam2 . bile kau dah berbaik dgn dea kau buat aku dgn kawan aku macam TUNGGUL BUSUK ! . kite satu gang lah ! tapi bile rehat , kau tak dgn kitorg . ape2 hal tak de dgn ktorg . ade aku dgn membe aku bising ? kitorg diam jer kan ? ktorg jage perasaan kau ! kau tuh yang tak sedar . padehal aku tahu , kau duk ngate aku kan ? kau nak jauhkan diri dari aku , sebab aku neyh jahat . kau tak nak terpalit kan ? okay . aku tak kesah , tuh hak kau . aku pun tak hadap pujuk kau supaye kawan dgn aku peps . ade sekali tuh , kau hang dgn kawan kau . tak ajak aki dgn kawan aku pun kan ? sejak tuh aku mmg jauhkan diri aku dari kau ! tuh pun nasiblah kalau kau perasan ! now , kau suka , kau bangge dgn ape yg kau buat sekarang ? kau dah tak perlukan aku lagi . kau ade ramai kawan yg lebih baik dari aku kan ? fikirlahh . kau dah besar . aku dapat twu bnde bnde neyh . sumpahh aku bengang ! ohh ! lupe , aku sentiase ingat kawan2 aku dan KEKASIH HATI aku okay ? kau pun ape kurgnye bile happy , LUPE MEMBE . jgn ckp org sgt lahh kan ? kau terase kau ckp pasal kau kat sini ? yups . memang kau lah . sape lagi ? . terime kasihlah kau cakap aku neyh LUPE MEMBE !

No comments:

Post a Comment