Monday, 2 April 2012

kau fikir aku lupe membe ? Part II

babe , ape kau terase yg aku tulis kat wall & blogger aku ? itu memang tujuan aku weyh . asal ? kejam kan aku ? haaa ~ neyh lah aku yg kau nak sgt kan ? first -----> ape motif kau nak ckp aku LUPE MEMBE ? . sebab , aku tak text kau ? tak call kau ? bile online tak IM kau ? dengan perbuatan jea yang dapat menunjukkan yang aku sentiase ingat membe ? takkan aku nak hari2 bagi anouns yang aku TAK LUPE MEMBE ! TAK LUPE MEMBE ! . cukup ingat dah lahh . kau bace ker otak aku masalhnye kan ? kau sendiri tuw kite dah habis sekolah ! masing2 dah ade life sendiri . go on lah ! tak makne aku lupe membe lah  ! huhh ! marah kan ? kalau bende neyh berlaku kat kau mesti kau marah jugak . SEDAP SEDAP MULUT KAU JERH ! . and now , kau tag NOTES kat aku pasal PERBEZAAN SAHABAT DAN KAWAN . if kau twu mksud tuh . kau takkan ckp aku mcm tuh lahh ! kau tak suke org HIPOKRIT ! FYI ! semua org dalam dunie neyh HIPOKRIT LAH ! fikir sendiri okay ? mintak maaf buka segalanya . tapi tak bermakne aku bukan seorang pemaaf . now ! aku tengah panas hati lagi . kau jgn nak create ugut2 aku pulak . konon nak balas ape yg aku buat . please , mcm budak2 peps . nak terus terang dgn kau pun tk gune . so , ini care aku kay ? tak suke ? hak kau ! terima kasih !

No comments:

Post a Comment