Saturday, 28 April 2012

Bie Bie Bie Bie ♥

BIE :'(

Eh , lupalah . Kita dah clash . Kita dah tak couple dah :'( . Awa , manje rindu awa lah . Eh salah , saya rindu awa . 

Saya terkejut masa awa hantar kata ''Putus'' tu . Awa nak tahu tak saya kat mana sekarang ? saya kat dalam bilik . Saya duk sorang2 , Saya peluk baju awak yg warna pink tu . Saya pegang jam kita . 

Awa , awa bosan dengan saya eyh ? saya tahu saya tak pandai layan awa :'O . Awa , saya tak makan lagi :'( saya nak awa teman . Nak makan roti canai dengan awa :'(

Saya sayang sangat dengan awa tau . Saya tak sangka awak berubah . Awa tak layan saya . Awa tak nak tolong saya , awa lukakan hati saya . 

Bila saya cakap i love kat awa , awa tak balas pun . Kecik hati saya tau . 

Awa , saya kan  rindu awak much :'* . Sampai tak kiss saya tu ? . Uhm , Bila saya duduk sorg2 saya teringat awak . 

Saya nak bagi tahu awak something nie .

Okay , First , saya nak ucapkan ribuan terima kasih atas segala yg awak bagi kat saya . Awak care pasal saya , awak sakitkan hati saya . Awak tak suka kan tengok perempuan nangis ? tapi awak buat kat saya . Macam mana tu ?

Buat masa sekarang , saya tak maafkan awak :'( sorry . Saya tak nak ada kena mengena dgn awak lagi . Awak jahat ! Awak kejam ! . Sorry , saya cakap macam tu .

Awak tak bagi tahu pun sebab kita putus . Awak cakap then awak diam macam ape jer ! . Uhm .

Saya dah jumpa tau cara2 nak lupakan someone yg kita sayang . Tapi , tak tahulah mujarab ke tak . Uhm .

Second , saya asyik risaukan awak . Awak tu dah lah tak melekat duk rumah . Asyik merayau jer . Tidur tak kemana , makan tah kemana . Tuh lah mata tu makin lama makin sepet . Badan pun makin kurus . Uhm ,  Awak dah lah ada asma . Merayau sampai pagi2 buta ==' . Sumpah risau nie :/ Awak tak risau pasal saya sebab awak selalu sibukkan diri , sebab tu awak boleh lupakan saya right ?

2 Mei nie awak pergi PLKN right ? haaa :/ ramai gadis gadis SANTEKKK kat sana yg awak boleh pikat . Kan kan kan ? . okay . Awak pergilah PLKN tu . Tak halang pun . Awak nak pertahankan negara kan ? Pergi ! Pergi ! Pergi ! 
Saya tak dapat hantar awak , Awak pergi sendiri =='

*Dalam hati nie rasa nak letak camera tertutup kat badan awak . HAHA :'D . Lain macemmm

Awak , saya ada bagi hadiah dalam bekas tu penuh bintang kan ? hmmp . Dalam tu ada nama kita :'( . Tak payah cari . Kita dah nothing . Penat tau saya buat :'(

Dah lah , penat cakap pasal awak . Saya nie asyik kena game jer ==' nasiblah laki lepas awak . HAHA :'D *gertak je .

Lepas nie , saya tak jaga awak lagi dah , Awak pun tak jaga saya lagi . Lepas nie , apa apa berlaku kat saya jangan amik kesah , saya mati katak ker , ape ker . Awak duk lah diam diam kat PLKN tu . Okay ? . Jangan jadi budak nakal kat sana , nak belasah belasah orang . Sian mama and ayah awak :'D

Dah keluar PLKN nanti jadilah DAFI yang baru kay ? jangan GAME PEREMPUAN ! Kalau tak , saya hantar awak kat PLKN tu balik =='

Jaga diri elok2 , Jaga kesihatan tu . Saya tak da nak tolong apa apa lagi dah . Last saya cakap , saya sayangkan awak , cintakan awak . THANKS FOR EVERYTHING !

No comments:

Post a Comment