Sunday, 8 April 2012

bace elok elok kawan !

SALAM . .

Aku harap kawan aku bace dengan baik . okay ? first of all . aku nak mengaku yang aku tak sebaik , seperfect , semurni , sesopan santun korg okay ? puas ? puas ? and then , aku dah tak twu kenape dgn kawan kawan aku neyh . ya aku memang tak seperti yg aku ckp tadi . aku hipokrit . aku tu aku nie kan ? now , puas ? aku bukan kawan yang baik kan ! puas haaa ? ! puas ! now , for you fatin : aku marah sangat dengan kau sebab kau cakap dengan org lain lupe membe . kau sama kan aku dengan org lain . ape motif kau sebenarnya haa ? mmg aku gunekan dunie cyber . so ? kau sakit hati ? sakit ? haaa ? tau pulak kau tertanya tanya kan ? yaa . aku bukan kawan yang baik macam bella kan ? kan ? macam amy kan ? kan ? if kau tak buat masalah , ade aku marah ? . kau pulak sesedap rase ckp mcm tuh . hrrr . suke hati kau lah kawan . dah . sekarang terpulang at kau lah . aku malas . bagi kau aku salah ? yelah org kene kutuk memang salah kan ? nah aku bagi piala besar kat kau . pi jauh jauh lah ! . aku tak pernah rase diri aku teraniaya lahh . kau yg rase sbb kau yg buat . huhh ! aku TAK NAK TAK NAK TAK NAK FACE TO FACE DENGAN KAU ! faham ! dah tak perlu apa apa lagi penerangan okay ? cukup dah semua neyh . kau teruskan hidup kau . kau lupakan aku kay / if aku terus terus kawan dengan maybe TERSANGKUT PULAK JAHAT AKU DEKAT KAU KAN ? kann ? fikir sendirilah kawan . hak kau . sumpahh aku tarik diri okay ? biarkan bende neyh tak setle ! faham ! lagi lagi aku marah lagi kau menyampah dgn aku . teruskan lahh kawan . eyh ? kawan ? entah . biar kau pendam ape yg kau rase n aku pendam ape yg aku rase . faham ! deal ? from now , WE'RE END OF OUR FRIENDSHIP ! GOODBYE . kau pi lah cari kawan yang :


  1. PERFECT
  2. SUCI MURNI
  3. TAK HIPOKRIT
  4. YANG BOLEH SANJUNG KAU SETIAP MASA
  5. YANG BOLEH TERIMA KAU APA ADANYA
  6. YANG TAKKAN SAKITKAN HATI KAU
  7. YANG TAKKAN BUAT APA APA IF KAU BUAT MASALAH
  8. YANG BAIK
  9. ANAK SOLEHAH
  10. YANG TAKKAN GUNAKAN DUNIA CYBER SEBAGAI TEMPAT LUAHAN


Jelas ? okay done . nampak nama kau aku tulis ? kann ? ye itu kau fatin ! thanks a lot atas segala jasa kau kat aku n kau pernah buat aku happy dulu . semoga Allah hindarkan kau dari manusia macam aku . SALAM .

No comments:

Post a Comment