Friday, 30 March 2012

Tolong lah :'(

aku tak twu nak mule dari mane , aku sangat sangat terase perubahan yang berlaku sekarang :'( . aku tak twu ape salah aku , ape silap aku . aku rase aku terlampau rendah diri sampai org pijak aku mcm neyh . aku rase sangat yang aku neyh tak de nilai utk semua org . aku tak de kelebihan :'( . tiap2 malam aku nangis , aku fikir , ape yg dah aku buat ? hmm :'( sampai family sendiri buat aku . aku bukan nak raih simpati or what . aku dah buat yg terbaik . aku , aku hmmp :'( . dalam kepale otak aku fikir mati jea ouh . hmmp :'/ bile aku mati nanti baru aku twu sape yg sayang aku :'(  now , aku nak amik keputusan nak duk sorg2 . tapi , aku tak de keje lagi :'( aku tak tahan hari hari mcm neyh :'( biarlah aku hidup sorg2 . same jer dgn hidup aku sekarang . hmmp :'( sape yg nak org ade problem mcm aku . aku kalau buleh nak simpan . simpan dalam2 . tapi aku terlepas kdg2 cerita kat org :'( aku tak nak orang rase terbeban dgn aku :'( . tadi aku tercerita kat BF aku :'( . tak patutkan ? :'( dea pun ade masalah aku lagi nak masukkan masalah :'( sorry bie , i need you :'( i need you always by my side :'( even i know u are changed now :'( bie , are u love me ? :'( i lost my friend :'( they're have own life :'( i dont want to disturb thier life :'( i have my owns life too :'( but , now its very difficult to i go on :'( every open my eyes , one problem coming . what should i do ? be strong ? until when ? where ? hell ? heaven ? :'( . everyday i pray , pray the best choice for me . but , i not got it . why ? :'(

mum , terima kasih jage kakak :'( . maafkan kakak kalau kakak tak pernah jadi anak yang baik seperti orang lain . hidup akak selalu bergantung dekat mummy kan ? :'( mummy rimas ade anak mcm kakak :'( kalau yer pun , jangan tuduh kakak :'( okay mummy , terima kasih . walau ape pun kakak tetap anak mummy right ? izinkan kakak pergi jauh :'( kakak dah tak diperlukan lagi :'( sorry . i love you :'*

kawan , kita takkan jumpe :'( aku nak jauhkan diri aku weyh :'( aku tawu , aku semak jer kat sini :'( aku bukan ade ape ape pun yang orang nak sayang :'( lainlah kalau aku ade satu juta :'( gerenti orang sayang aku :'( nampak sangat manusia neyh kebendaan :'( aku dah fikir weyh :'( walaupun aku tak mampu nak hidup sorg nanti :'( aku rase lebih tenang :) ,

sayang , saya sedar ape yang berlaku :') saya tak cakap dekat awak :') saya takut saya salah faham :') saya nak awak teman saya :') maafkan saya bebankan awak sayang :') saya betul betul sayangkan awak :') saya betul betul perlukan awak :') cukuplah awak tersenyum untuk saya :') itupun dah cukup buat saya tersenyum kembali sayang :') saya tak nak nangis depan awak :') saya malu :') sayang , tolong jangan berubah :') saya tak nak kecewa lagi :') terima kasih awak jage saya :') saya hargai itu :') saya sayang awak :') saya sayang awak :') saya sayang awak :') Dafi :'*

No comments:

Post a Comment