Tuesday, 6 December 2011

INDAHNYA ZAMAN PERSEKOLAHAN :)



hari nie tamat lah zaman persekolahan aku . lepas nie dah tak de sume kelaziman sebagai pelajar sekolah :)
sedih kot ! . mule2 mmg aa wse tak saba nak abes skola . tp , sayu ... sayu sgad ! acecece ! . kenangan yg amat manis dizaman persekolahan . HAHA ~ aku kenal erti CINTA , PERSAHABATAN :) . cinta tuh g mampuih aa . haha :D . yg tuh pahit . tp skunk manis . apo ayat aku neyh :D . kalau teringat balek first2 skolah luh klaka lorh :D . haha . rumusan aku tntg sekolah neyh . sekolah best sgadd . tak tawu nak ckp mcm nerr . nak cite puns takud ade yg terase . tak per . aku simpan dlm ingatan aku . mane yg baik tu aku jadikan ikutan . yg buruk tu jdikan sempadan .

walaupun ade manis pasti terselit kepahitan . maklumlah , idup kan . kkdg kite tak twu diri kite neyh betul kea tak kann ? nak ckp org , diri pun tak betul . macam ketam aja anak jalan lurus :) . tp , tak pe . aku maafkan dorg . aku syg dorg sgt . tp , mane yg bnci kat aku tuh . lantak kau lah . dunie nie kecikk jea weyh ! , nanti mne twu kau jmpe aku ker . tak pun kau jadik pekerja aku . ape buleh buat . kebencian kau tuh kene letakk tepi . aku boss kau . *berangan lah pulakk :P* . 

mase aku mude2 dululah kann . mase bodoh2 lagi . buleh pulakk aku kapel2 . bese lah budak sekolah . aku dapat pak we sume hampeh . *ceh , tak baek* . bkn ape . dorg menduekenn aku . bhahaha ! . dah lah . kesaa lame . aku pun dah baek nan dorg . nak ckp aku neyh baek . tak lah jugak . time aku dulu2 byk aa wt masala. konon nye aa nak jadik jahat . sebab jadik baek kene KUTUKK ! . so , aku jadikk aa jahat . *bodohkann aku ?* . yelahh dulu2 kann . tak matang . skunk , org nak cakap aku ? *lantak kau lah ! :D* skikit puns tak herann derr ~

hehe ~ aku dah ngarut . lepas neyh kan . tak de lah jumpe kwn2 aku tuh . baju sekolah dah humban . buku2 dah simpan . nak wat mcm mne trimelah aku nie dah *tue* :(( . tak de lg bgun pagi2 bute . siapkan keje sekolah . #opsss ! kantoii ~ :P . belajar pagi2 masuklahh ! *cover* . tak de lg start moto pagi2 smpai anak jiran aku nangis2 . hahaha ! kesian budak tu . kejamm kan aku ? . lepas neyh budak tu akan tido dgn aman . sebab jiran aku dah pindah dah pun . aman idup aku ! . haha . malam2 iron baju . kalau malas pagi2 . kalau malas sgad2 . tak payah pegi sekolah :D . haha . tak de lg dah salin2 nota . buat nota , buang nota , cium nota . sume dah tak de , 

sejujur nye lah . aku menangis taip bende neyh . tp , ayat aku sume bodo2 jea . ade yg tersirat dekat hati aku ney *ceh wah ! da ule daa ..* tak dpat aku nak tuliss . biarlah rahsia . biarlah terkilan aku tuh mati mcm tu jea . :'( . ape2 puns aku syg SRAIPB , SKSN , SMK KJ , SMK BTK , sume kenangan aku kat situ , takkan aku lupekenn :) . *name skolah tadika aku , aku takk ingad =,='* kpd kwn2 . hope itea jumpe lagi . jgn sombong2 . kalau nmpak aku tegur lah . aku nie pemalu sikit *sepakk gak kunk :P* haha . i love yoouuu !!!!!!!!!!!!! hahah ! bye . good bye school ! good bye everybody ! . good bye acik tukang sapu ! good bye acik kantin ! tak de mkn nasi lemak ayam acik yg best in de world tuh :') *perli ker apea ?*
BYEEE !!

kejapp .. belum habes lagi . neyh adea gamba aku . time zaman persekolahan :) . buruk sikedd . lagi pun aku bukan nye lawa . aku tak hot pun kat sekolah . aku cool jea :P

time aku form 3 kudd ? haha :D with akunye adik-beradik angkat :)



time neyh aku fom 2 . buruk kann ? kan aku dah cakap . aku tak chantek =='

nie time aku form 3 . pegi smk abdul jalil . huw huw . aku amek bahgian tulisan khat :)

neyh aku form 3 gak . haddui ~ buruk nyerh ! . haha . neyh muka aku . aku bersyukur lerr :')

neyh time form 3 :) . peace (Y) eyh tak nmpak :D

neyh form 4 :) . huhu
no komen :)
mereka :)
kawan aku . sumpah ! aku rindu korg lepas nie . kbye T_T

neyh form 5 . huhu ~ buruk2 . muncungku , sahamku :D

huh ! mcty rindu korg ==' . kbye

rawwrrr ! garang thaa ? :DD


jgn lupe aku taw ? :')

my classmate .

last jumpe :D

:) 

tu saje yg buleh aku share dgn korg . aku mintak maaf kalau ade wt salah nan korg . aku takkan lupe korg kays :')
BYE :')

No comments:

Post a Comment